Digitalt bureau

Website

Vi bygger en hjemmeside til dig præcis efter dine ønsker og naturligvis til fast pris. Hjemmesiden er mobilvenlig, og du kan evt. tilføje en webshop.

Website prisberegner

Få et prisestimat på din nye hjemmeside på to minutter

Solidt Håndværk

14 dages produktionstid

Fast kontaktperson

Se nogle af vores web cases

Scroll ned langs siden og se nogle af de hjemmesider og webshops vi har lavet.

DISPLAYED WORK

WEBSITE

Approxima

/2020

2020 / webdesign

WEBSITE

Mandolin café

/2020

2020 / webdesign

WEBSITE

BIEA Education

/2020

2020 / webdesign

WEBSITE

H.C. Petersen

/2020

2020 / webdesign

WEBSITE

Askov Efterskole

/2020

2020 / webdesign

WEBSITE

MUMS Shop

/2019

2019 / webdesign

WEBSITE

Jysk Diamant
skæring

/2020

2020 / webdesign

WEBSITE

Svendborg Efterskole

/2019

2019 / webdesign

WEBSITE

IMS VVS A/S

/2019

2020 / webdesign

WEBSITE

Picta

/2018

2018 / webdesign

FAQ

Ja – Når hjemmesiden er færdigudviklet, så bliver den overdraget til dig, og så har du fuld ejerskab over den.

Nej – Når du køber en hjemmeside hos Outsource, er der ingen binding. Du kan vælge at betale 50% upfront og 50%, når siden er færdig, eller du kan vælge at betale et månedligt beløb over 12 måneder – men du er aldrig bundet til noget.

Når din hjemmeside er færdigudviklet, har du mulighed for at tilkøbe en supportaftale, hvor du får 10 timers support for 6.000,-. På den måde har du altid mulighed for at give os et kald, hvis du skal bruge hjælp.

Hos Outsource har vi delt vores hjemmesideudvikling op i to pakker, alt efter hvilket behov du har som kunde. Der er dog mulighed for at tilkøbe ekstra features, så du kan få din hjemmeside præcis, som du gerne vil have den.

Mobilvenlig

Husk at syv ud af 10 danskere besøger hjemmesider fra en mobiltelefon. Glæd dig til at opleve dit nye flotte og mobilvenlige design.

Din ejendom

Hjemmesiden specialudvikles til dig og den er din ejendom.

Målgruppe

Outsource//Web er til dig der skal have lavet sit første website eller til dig, der skal have opdateret den nuværende hjemmeside, så den lever op til de nyeste tekniske standarder, fx mobiloptimering.

Kundefokus

Vi har udarbejdet hundredevis af hjemmesider, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Din hjemmeside bliver således lavet med salg for øje og vores udviklere fokuserer på at få besøgende konverteret til reelle henvendelser.

Fælles strategi

Vi starter med at gennemgå dine ønsker til den nye hjemmeside – herunder designmulighederne. Herefter bliver du præsenteret for et løsningsforslag og en tidsplan.

Ny hjemmeside – udvikling af professionelle websites

At lave en ny hjemmeside kræver en del teknisk forståelse og viden. Det er ofte en kompliceret og tidskrævende proces, som kan gøre langt de fleste utålmodige.
En mere enkel og ligetil løsning ville være at uddelegere opgaven til et bureau. Hos Outsource DK er vi specialister i at opbygge en hjemmeside efter dit behov. Vi har dedikerede programmører og varetager hele opsætningen og processen efterfølgende for dig. Vi sørger for, at din hjemmeside ikke ligner naboens, og vi garanterer, at de besøgende finder det, som de leder efter. Hvis du ønsker, kan vi samtidigt tilføje en webshop til din hjemmeside.

Hvad er en webshop?

En webshop er en butik på nettet. Fordelene ved en netbutik kender du: Der er altid åbent, og ’butikken’ kan besøges direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Du slipper derfor både for at stå i kø sammen med de 1000 andre, der også skulle købe strømper på tilbud den dag, og du kan gøre det fra sofaen.
Ved at optimere din hjemmeside med fokus på kunden, vil du hurtigt opleve en stigning i antallet af konverteringer.

Hvorfor skal jeg have en webshop?

En webshop kan være en kæmpe hjælp, hvis du på nogen måde beskæftiger dig med salg af produkter eller ydelser.
En webshop kan selvfølgelig laves som en udvidelse af en fysisk butik, og den tilkobles en eksisterende hjemmeside, der driver trafik ind til webshoppen. På den måde konverterer du besøgende fra din hjemmeside til kunder, der køber dine produkter direkte på din webshop.
Herved sikrer du, at dine potentielle kunder ikke bliver tabt i den købsproces, der starter ved at se din hjemmeside, til at de går ind i din fysiske butik og rent faktisk foretager et køb.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.