Tilkøb webservice og slip for besværet

Med et webservice abonnement hos, er du sikker på, at alle lag af din hjemmeside altid er opdateret og optimeret– også de mere teknisk krævende dele af hjemmesiden. Vi besøger månedligt din hjemmeside og beskytter den for eventuelle angreb.

Kontakt os og hør mere om hvorfor det giver mening med webservice

Joachim Fauersko

Web Specialist

Med et hjemmeside service abonnement får du:

Vi sørger for løbende opdatering af diverse plugins og temaer således, at sikkerheden altid er i top.

Derudover kan vi stå for den fremtidige drift af hjemmesiden, uden at du selv behøver at løfte en finger.

  • Løbende opdatering af CMS-system, plug-ins og temaer
  • Månedlig rapportering samt en udarbejdet plan for den følgende måned 
  • Forbedring og optimering af brugervenligheden på din hjemmeside 
  • Løbende dialog om eventuelle tiltag eller ændringer af din hjemmeside
  • Beskyttelse og forebyggelse af eventuelle angreb

FAQ

Vi kan igennem et webservice abonnement hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside. Det er tidskrævende at opdatere og beskytte en hjemmeside – med vores webservice sparer vi dig for besværet. Vi besøger din hjemmeside månedligt og sørger for at alle lag af din hjemmeside er opdateret og brugervenlig. 

Vores webservice abonnement fungerer således, at du enten køber 2, 4 eller 8 timers månedlig ydelse. De købte timer, vil vi bruge på at optimere, opdatere og sikkerhedstjekke din hjemmeside. Vi vil yderligere rapportere tilbage til dig hver måned og oplyse dig om, hvilke tiltag vi har foretaget. Dernæst vil vi præsentere næste måneds fokus og fremlægge en plan for, hvilke områder vi, i den følgende måned, vil optimere på din hjemmeside. 

Som webservice abonnent er du altid velkommen til at kontakte vores team med eventuelle rettelser eller nye tiltag. 

Som abonnent på vores webservice abonnent sparer du tid, da optimering og opdatering af en hjemmeside kan være en tidskrævende affære. Du er med andre ord sikret, at din hjemmeside altid er opdateret og optimeret både på designområdet, men også på det mere tekniske område. 

En anden fordel ved vores service abonnement er, at vi holder øje med din hjemmeside månedligt og beskytter den mod eventuelle angreb. 

Fælles strategi

Som abonnent på vores webservice vil vi i samråd med dig drøfte fremtiden for din hjemmeside samt hvilke ændringer og optimeringer den eventuelt kunne trænge til. Herefter vil vi udarbejde en strategi for den følgende måned, og vi vil påbegynde det vedvarende arbejde. 

Målgruppe

Vores webservice abonnement er for dig, der gerne vil spare tid på at optimere, beskytte og opdatere din hjemmeside selv. Som abonnent på vores webservice abonnement står vi for alle opdateringer og forbedringer af din hjemmeside. Vi laver derudover løbende back-ups af hjemmesiden og beskytter den mod potentielle farer, såsom angreb.

Rapportering

Hver måned vil du modtage en digital rapport af det arbejde, vi har foretaget på din hjemmeside og hvilke områder, vi har optimeret og opdateret. Dernæst vil vi gennemgå den næste måneds fokus og lægge en plan for de tiltag, vi vil foretage i den kommende måned.

Hvad er Webservice?

Hvad er webservice, og hvorfor er det en fordel for dig at abonnere på? Kort fortalt, så er et hjemmesideservice abonnement en ydelse foretaget af vores team. Når du tilkøber webservice hos os, er du fri for besværet med at opdatere alle lag af din hjemmeside. Du er som abonnement på vores webservice sikret, at din hjemmeside altid er frisk og opdateret. Vi står nemlig for at opdatere samtlige lag af din hjemmeside – også de mere teknisk krævende dele af hjemmesiden.

Med et webservice abonnement hos os, opdaterer og forbedrer vi månedligt brugeroplevelsen på din hjemmeside. Vi laver derudover løbende back-ups af hjemmesiden, sådan at du aldrig mister vigtig information. Desuden holder vi også øje med hjemmesiden og beskytter den mod potentielle farer, såsom angreb.

Vi sørger for at opdatere de opdateringer, der må være relevante for din hjemmeside – herunder CMS-systemet, opdatering af produkter, hvis din hjemmeside har en webshop og opdatering af plugins og temaer. Med andre ord, er vores webservice proaktiv, fordi vi løbende vil holde øje med din hjemmeside, sådan at du slipper for en hjemmeside med forældede temaer eller et forældede designs.
Med et hjemmesideservice abonnement er du altid velkommen til at henvende dig med eventuelle spørgsmål eller til rettelser vedrørende din hjemmeside.

Det siger kunderne

4,8
4.8/5

Baseret på 100+ Trustpilot anmeldelser

Sebastian Naundrup

Client Manager

Er du interesseret i en professionel og estetisk flot hjemmeside?

Så ring til Sebastian

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.