Få en professionel SoMe-Strategi

FaceBook, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Instagram … I samarbejde med dig lægger vi en SoMe-strategi, der passer til netop din virksomhed.

Få en gratis analyse af dit potentiale på sociale medier

Ram din målgruppe på sociale medier. Udfyld formularen og en af vores specialister kontakter dig indenfor 24 timer.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Med en SoMe pakke får du:

  • Fast kontaktperson
  • Erfarne SoMe-specialister
  • Løbende rapportering af resultater
  • Content udvikling
  • Løbende sparring

FAQ

Vi kan hjælpe dig med at øge dit salg, skaffe flere leads og give et større kendskab til dit brand. Udover at skabe mere trafik til dit site får du også opbygget din følgerskare på de sociale medier.

Derudover kan vi give dit konkrete målinger over effekten af dine kampagner.

Vi står for alt omhandlende kampagneopsætning, content, målinger og rapporteringer. Vi har et løbende samarbejde, hvor vi selvfølgelig arbejder ud fra eventuelle input, I måtte have.

Der kører typisk en kampagne om måneden af 2-3 ugers varighed.

Det er en stor fordel at løbende køre kampagner på de sociale medier. Ved hjælp af kampagnerne når vi dagligt masser af nye potentielle kunder og skaber en masse trafik til jeres site. Den trafik kan vi bruge til at måle og indsamle nyttige informationer, som vi kan bruge til bl.a. remarketing og direkte salg.

Hvis man vil køre en effektiv kampagne og dermed få mest muligt ud af sit klikbudget, er det alfa omega at holde sig opdateret på gældende regler og algoritmer. Der skal løbende justeres til i opsætningen og holdes skarpt øje med præstationerne. Der skal tænkes kreativt og ud af boksen. Det er desværre ikke nok blot at ”booste” et opslag, hvis du vil ud over stepperne. De sociale medier er et kraftfuldt medie til annoncering, hvis man bruger det rigtigt.

Målgruppe

Outsource//SoMe er både for dig, der skal i gang med
annoncering på de sociale medier, og til dig, der allerede er i gang. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister guider dig igennem junglen og sikrer, at du får mest muligt for dine annoncekroner.

Fælles strategi

Vores SoMe-specialister starter med at analysere, hvilke sociale medier der vil give din virksomhed mest udbytte. I samråd med dig drøftes annoncebudget, omsætningsloft og hvilket dækningsbidrag der minimum skal opretholdes. Herefter udarbejdes en SoMe-strategi, og det vedvarende arbejde kan påbegyndes.

Ingen skjult avance

Vores SoMe-arbejde foregår direkte på dine konti, og vi har således ingen avance på dit annonceforbrug.

Rapportering

Hver måned modtager du en rapport, så du kan følge vores arbejde og økonomien i din annoncering. Vi vil i øvrigt løbende gennemgå rap- porteringen med dig, ligesom du har adgang til dataene døgnet rundt.

Din ejendom

Husk, at de optimeringer vi laver for dig på diverse sociale medier foregår på dine konti, og arbejdet er derfor din ejendom.

Hvad er SoMe?

SoMe er en forkortelse for sociale medier, og det dækker over hjemmesider som f.eks. Facebook og LinkedIn. For langt de fleste fylder sociale medier meget i hverdagen, og brugen af SoMe-strategier er derfor gået hen og blevet et værdifuldt værktøj for virksomheders kommunikation. Takket være SoMe er det blevet nemmere og mere effektivt at nå ud til potentielle forbrugere, men det kræver, at du bruger medierne rigtigt.

Hos Outsource dk kan vi hjælpe dig med annoncering på både Facebook og LinkedIn. Vi sikrer dig den bedste ROAS, Return on Ad Spend. Antallet af visninger er ikke et mål i sig selv – det handler om, at din virksomhed bliver vist til de rigtige. Jo oftere din annonce bliver vist til målgruppen, desto flere salg, eller anden form for konvertering, vil din virksomhed opnå.

Muligheder med Facebook

På Facebook er der mulighed for at markedsføre sig selv vha. vægopslag og annoncering.

Vægopslag er markedsføring via det organiske nyhedsfeed, også kaldet Organisk Reach. Det koster dig ingenting, og du kan til enhver tid se din reach på opslaget og måle dets effekt, hvis du er bestyrer af virksomhedens Facebookside.

Derudover er der annoncering, der uden tvivl har den største effekt, hvis du ønsker at brande eller markedsføre din virksomhed på anden vis. Annoncering via Facebook giver dig mulighed for at målrette dit budskab ned til mindste detalje i forhold til kunderne.
Derfor vil annoncering på Facebook skabe mere af den rigtige opmærksomhed og øge chancen for konverteringer.

Muligheder med LinkedIn

Med LinkedIn markedsføring og annoncering kan du sponsorere dit indhold eller oprette display- og tekstannoncer, som målrettes de brugere, som har relevans for dig og din virksomhed. LinkedIn har et mere erhvervsrettet brugersegment, og du kan derved nemmere markedsføre efter stillingsbetegnelser eller virksomheder, samt kendte emner med Remarketing.

Det siger kunderne

Frederik Østergaard

SoMe specialist

Er du interesseret i en samtale om dit potentiale på Sociale medier

Så ring til Frederik

Gratis analyse af dit potentiale

Indsend dine oplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en rapport over dit potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.