Menu Close
Close

Effektiv SoMe annoncering

FaceBook, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Instagram … I samarbejde med dig lægger vi en SoMe-strategi, der passer til netop din virksomhed.

Hvad er SoMe?

SoMe er en forkortelse for sociale medier, og det dækker over platforme som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Men det vidste du nok godt. Vidste du til gengæld at 64% af danskerne bruger Facebook dagligt? Eller at 41% af danskerne har en profil på LinkedIn? Og at 50% af danske brugere på Instagram selv laver Stories?

Det er i hvert fald sådan landet ligger, og det er derfor, at der er kæmpe potentiale i at bruge sociale medier aktivt både i sin kommunikation og sin markedsføring. Takket være sociale medier er det blevet nemmere og mere effektivt at nå ud til potentielle forbrugere, men det kræver, at du bruger medierne rigtigt.

Hos Outsource kan vi hjælpe dig med annoncering på Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Vores mål med annoncering er altid at sikre dig den bedste ROAS, Return on Ad Spend og løfte kendskabet til dit brand. Antallet af visninger er ikke et mål i sig selv for os – det handler om, at din virksomhed bliver vist til de rigtige. Vi arbejder derfor målrettet med test af målgrupper og annonceindhold, så vi hele tiden kan optimere på annoncering og derved opnå de bedst mulige resultater. Du kan læse mere om vores specialer herunder.

SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer SoMe specialer

Facebook

77% af alle danskere har en bruger på Facebook, og 64% bruger det dagligt. Det er her vi oplever stor trafik fra og mange konverteringer. Læs mere.

Instagram

25% af danskerne bruger Instagram dagligt. Her er de specielt de unge, som bruger det, hvor specielt Stories vinder frem. Denne målgrupper bruger i snit mellem 136 og 156 minutter på sociale medier Læs mere.

Snapchat

34% af danskerne på Snapchat sender mindst et snap om dagen. Snapchat er et undervurderet annonceringsmedie både til de yngre målgrupper – men også til de ældre. Læs mere.

LinkedIn

59% af de danske brugere på LinkedIn har delt et opslag. Brugerne er ikke aktive på samme måde, som andre sociale medier, men 34% af danskerne bruger LinkedIn en gang om måneden. Læs mere.

Outsource//SoMe er både for dig, der skal i gang med annoncering på de sociale medier, og til dig, der allerede er i gang. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister guider dig igennem junglen og sikrer, at du får mest muligt for dine annoncekroner.

Hvordan arbejder vi?

Få 1 times sparring med vores SoMe specialist

Og få vendt dit potentiale på sociale medier
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Oliver Gyrup

SoMe specialist

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.