Teknisk SEO

Hvis du er ude og sejle, når du ikke særlig langt, hvis der er hul i bunden af din båd. Det giver sig selv. Det samme er gældende når det kommer til teknisk SEO din hjemmeside og dens placering på Google. Uden et solidt teknisk fundament vil din side synke nede til bunden af Googles mørke hav, og du vil have svært ved at komme op i toppen af søgeresultaterne.

Heldigvis kan man altid lukke hullet og sørge for at holde skuden oppe. Vi oplever ofte, at det er de samme problemer som går igen og igen hos vores kunder, og de er alle til at løse. Eksempler på typiske tekniske problemer på en hjemmeside kan være:

Onpage SEO

Hvis du tænker at disse udtryk alle er en by i Rusland, er det helt okay. Vi har mange års erfaring med at fikse tekniske SEO problemer på vores kunders hjemmeside. Finder vi et problem som vi ikke selv kan løse, tager vi fat i vores in-house webudviklere, eller dem som er ansvarlige for din hjemmeside, og får løst problemet sammen.

On-page SEO har rigtige mange elementer, man kan arbejde med. Derfor er det vigtigt at vide, hvor man skal starte. Noget af det vigtigste er meta data, som er de titler og beskrivelser man ser ude på Google. Disse skal være optimeret, både når det kommer til søgeord, længde, pixels og søgehensigt, og derfor er det vigtigt man bruger god tid på at lave disse ordentligt. En dårlig meta titel kan have negative konsekvenser for din rangering på Google.

Struktureret data – Kom frem på Google på en anden måde

Har du søgt på opskrifter på Google, har du uden tvivl set, at man kan få en hel opskrift, uden overhovedet at have besøgt den gældende side. Eller måske du har haft et spørgsmål, som er blevet besvaret i en boks i toppen af Google? Det er alt sammen fordi den pågældende hjemmeside har brugt struktureret data – også kendt som Schema Markup.

Når man bruger struktureret data, fortæller man Google meget præcist hvad der er på ens side, og får dermed indekseret den meget bedre. Det betyder, at såfremt man rangerer godt på søgemaskinen, så vil man opleve at man ofte dukker op blandt disse Google features. Schema markup forbedrer nødvendigvis ikke din rangering på Google, MEN den øger sandsynligheden for, at en potentiel kunde vil trykke ind på din hjemmeside. Kombineret med godt indhold på ens hjemmeside vil man kunne øge trafikken, og skabe flere konverteringer på hjemmesiden.

Oplever du tekniske udfordringer på din hjemmeside, og er interesseret i at høre hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontakt os, så vi kan finde en god løsning til dig.

SEO Specialer

Få 1 times sparring med vores SEO specialist

Og få vendt dit potentiale på søgemaskiner
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jesper Wiveson Nielsen

SEO specialist

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.