Linkbuilding

Seo-Bureau

On-page SEO

SEO Tekster

SEO-Bureau

Som SEO-bureau tager vi fat i dit website og vender vrangen ud på det. Vi undersøger alt. Det er ikke sikkert, vi fortæller dig alt, hvad vi laver, da det ofte er ret nørdet og teknisk. På samme måde gælder det, at vi ved, at I, vores kunder, er specialister inden for jeres services eller produkter. Vi ved også, at I har travlt, så vi vil trække på jer mindst muligt, med mindre I selv melder andet ud. Er du interesseret i at få en indsigt i SEO-mekanismerne, og hvordan de gør sig gældende som fordele for din virksomhed, skal du være velkommen til at spørge os. I første omgang prøver vi dog blot at undgå at kede dig med for mange teknisk funderet snakke.

Vi gennemgår jeres website – nyt eller ældre – med en Google lup og tager fat på SEO-arbejdet på flere niveauer. SEO er nødvendigt for alle websites, små som store, og vi giver jer valuta for pengene. Det skal siges, at SEO tager tid, før det virker. Typisk går der imellem tre til seks måneder inden, der kan ses tydelige resultater. For nichewebsites og små, nye webshops kan der gå op til et helt år inden, de for alvor er i gang.

SEO-Specialist

Det er her vi som SEO-specialister kommer ind. Vi ved, hvor langt de fleste SEO-knapper sidder, og resten skal vi nok finde. SEO er grundstenen for dit websites liv på internettet. Er dit indhold, dine billeder og din teknik ikke optimeret til UG, så muligheden for visninger på Google væsentligt mindre.
Som SEO-specialist er det vores fornemmeste opgave at gøre dig synlig for Google og dermed nye kunder og besøgende. Af den grund går vi ærligt til værks. Vi fortæller dig, hvilke elementer trænger til forbedring, og vi kommer selvfølgelig med konkrete forslag, som du kan forholde dig til. Vi er kun ude på at hjælpe dig, og det er kun en mulighed, hvis du lader os. Vi fortæller dig også, hvor vi kan se potentiale, og det er dér, vi sætter en ekstra indsats.

Hvad gør så os anderledes end andre SEO bureauer? Er vi bedre, er vi smartere? Tja – hos os får du SEO-optimeret dit website. Når alt det, som du kan følge med i, er gjort, dvs. alt på dine sider, så fortsætter vi bagved fremadrettet med at optimere på alt det tekniske.
Du får en rapport om hvordan det ser ud med dit site og sitets placering på Google hver måned. Så kan du selv følge lidt med. Ellers kan du gå ind i Analytics og følge med der. Alt, hvad vi opretter af konti hos Google, får du også adgang til – selvfølgelig. Det er jo dit website. Har du spørgsmål, kan vi altid nås på mail eller mobil – så spørg hvis du er i tvivl om noget.

Gratis analyse af dit potentiale

Indsend dine oplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en rapport over dit potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.