Få bedre placeringer på Google

SEO hos Outsource er både for dig, der skal i gang med søgemaskine-optimering og til dig, der længe har arbejdet med SEO. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister forbedrer dine placeringer.

Få en gratis analyse af dit SEO potentiale

Overhal dine konkurrenter på Google. Udfyld formularen og en af vores specialister kontakter dig indenfor 24 timer.

Hvad er
SEO?

SEO, som på dansk oversættes til søgemaskineoptimering, er arbejdet med optimering en ens hjemmeside, med det formål at forbedre din placering i søgeresultaterne på Google. SEO er en lang og omfattende proces, som består af punkter som on-page SEO, tekniske analyser og Linkbuilding.
Formålet med SEO er at gøre din hjemmeside mere synlig i søgemaskinerne,  så du kommer foran dine konkurrenter.

Det kræver, at du løbende producerer og opdaterer indhold med udgangspunkt i søgeord og -fraser, der omhandler dine ydelser, samt laver indhold der er relevant for dine kunder.
Hos Outsource dk har vi løbende dialog med alle vores kunder, og giver din virksomhed direkte adgang til det udførte arbejde og et overblik over resultaterne.

SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer SEO Specialer

On-page SEO

Kort sagt er on-page SEO alt det, vi gør ved dit indhold, så det matcher Googles guidelines. Der ligger mange forskellige opgaver i on-page SEO, og det vigtigste er søgeord og titler. Det kan være den titel eller beskrivelse på din side, der ses ude på Google, optimering af billeders størrelse, eller at sørge for der ikke er duplikeret indhold på din hjemmeside. Hvis hjemmesiden ikke bliver optimeret efter din branche og virksomhedens ydelser, vil det gå ud over din rangering. On-Page SEO er derfor fundamentalt for opbygningen og promoveringen af din hjemmeside.

Content

Godt content er en af de vigtigste ting, når man snakker SEO. Når en bruger søger efter noget på Google, er det ofte et specifikt svar de søger efter. Kan du svare på det spørgsmål, med det indhold du har på din hjemmeside, er der stor chance for, at de i fremtiden også vil bruge dig. Search intent er derfor vigtigt at have i tankerne, når man skriver sine tekster.

Linkbuilding

Linkbuilding er vigtigt i forhold til Google. Der er to typer links at arbejde med: De interne, som er links imellem siderne på din hjemmeside, og de eksterne, som kommer fra andre hjemmesider. Begge typer er vigtige, for at skabe autoritet og vise Google hvad din side handler om.

Teknik

Et teknisk fundament er essentielt for at kunne opnå gode resultater på Google. Vi kigger på alt fra sidehastighed, mobilvenlighed og ødelagte links, for at sikre at din hjemmeside har et solidt fundament.

SEO hos Outsource er både for dig, der skal i gang med søgemaskine-optimering og til dig, der længe har arbejdet med SEO. Glæd dig til at opleve, hvordan vores specialister forbedrer dine placeringer.

Et samarbejde

Hos Outsource ser vi alle vores kunder som vigtige samarbejdspartnere. Derfor har vi også forventninger og krav, når vi indgår en aftale om at lave SEO. For at kunne opnå det bedste resultat, er der brug for viden om jeres virksomhed fra jer, kombineret med vores ekspertviden om SEO. 

Vi tror på, at vi bedst når i mål, når vi et samarbejde er ærlige, og vi vil altid hos Outsource komme med vores vurdering af hvad der skal til for at i skal få succes på Google.

Det siger kunderne

Andreas S. Petersen

SEO specialist

Er du interesseret i en samtale om dit SEO potentiale?

Så ring til Andreas

Få en gratis analyse af dit SEO-potentiale

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Gratis analyse af dit potentiale

Indsend dine oplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en rapport over dit potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.