SEO-Bureau

Som SEO-bureau, samarbejder vi med dig og din virksomhed for at skabe et godt resultat gennem vores arbejde. Vi undersøger jeres potentiale og gennem kommunikation med dig, finder frem til det, som du gerne vil. vi ved, at I, vores kunder, er specialister inden for jeres services eller produkter og derfor samarbejder vi med jer, for at skabe det bedst mulige resultat for din virksomhed. Vi ved også, at I har travlt, så vi vil trække på jer mindst muligt, medmindre I selv melder andet ud. Er du interesseret i at få en indsigt i SEO-mekanismerne, og hvordan de gør sig gældende som fordele for din virksomhed, skal du være velkommen til at spørge os.

Vi gennemgår jeres hjemmeside, for at identificere hvad der kan laves på siden, og tager fat på SEO-arbejdet på flere niveauer. SEO er nødvendigt for alle websites, små som store, og vi giver jer valuta for pengene. Det skal siges at SEO tager desværre tid, før det virker, dog er det et effektivt værktøj, som resulterer i en masse organisk trafik. Typisk går der mellem tre til seks måneder inden, der kan ses tydelige resultater. For nichewebsites og små, nye webshops kan der gå op til et år inden, man ser gode resultater og for alvor er i gang.

SEO-Specialist

Vi som SEO-specialister kommer ind, og arbejder sammen med dig, for at opnå det optimale resultat, og får din virksomhed højere op, på de organiske søgeord. SEO er grundstenen for dit websites liv på internettet. Er dit indhold, dine billeder og det tekniske bag, ikke optimeret til Googles standarder, er det væsentlig sværere at rangere godt på deres søgemaskine. Som SEO-specialist er det vores fornemmeste opgave at gøre dig synlig for Google og dermed nye kunder og besøgende. Vi fortæller dig hvilke elementer trænger til forbedring, og vi kommer med konkrete forslag, som du kan forholde dig til. Sammen arbejder vi til at finde frem til en løsning du vil være glad for. Vi fortæller dig hvor vi kan se potentialet, og det er der, vi sætter en ekstra indsats ind.

Når du benytter dig af vores SEO-bureau, arbejder du sammen med en SEO-specialist der vil stå til rådighed, hvis der skulle være nogle spørgsmål, tiltag eller ændringer i forhold til vores arbejde. Hos os får du SEO-optimeret dit website, som du kan følge med i. Når det er gjort, dvs. alt på dine sider, så fortsætter vi arbejdet fremadrettet med at optimere på alt det tekniske.
Du får en rapport om hvordan det ser ud med dit site og sitets placering på Google hver måned. Heraf kan du selv følge med i fremgangen af din website. Du kan samtidig også gå ind i Analytics og følge med der.

Har du spørgsmål, kan vi altid kontaktes på mail eller mobil.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.