Hvad er Pinterest?

Pinterest er en platform hvor brugere(pinners) søger inspiration, produkter og ideér gennem billeder og video.

Pinterest er ikke lige så stort som Facebook og Instagram her i Danmark, men platformen kan noget de andre ikke kan. Platformen er nemlig skabt til at brugerne kan gemme og søge efter inspirerende, fede, smukke og geniale pins i deres egne pinboards. Et pinboard kunne for eksempel være at man gemmer pins til sit kommende bryllup. 

 

Som virksomhed på Pinterest kan du både oprettet boards og pins, men du kan også annoncere. På den måde kan du inspirere brugerne på Pinterest med dine pins og dermed vise dine produkter. Ved hver pin tilføjes der så et link til din virksomheds hjemmeside, hvor de kan købe produktet, som er vist i den bestemte pin. 
Det er meget vigtigt, at der fokuseres på det visuelle udtryk, da platformens formål er at inspirere sine brugere. 

Mange af brugerne på Pinterest, er i gang med at planlægge deres næste køb. Dette kan være alt fra madlavning en mandag aften til det store bryllup. Pinterest giver os som annoncører en god mulighed for at ramme de købelystne brugere tidligt i deres købsfase. På den måde kan vi som annoncører være med til at præge deres køb, så de vælger vores hjemmeside frem for andres.

Kom i gang med Pinterest annoncering

I samarbejde med dig og din virksomhed finder vi frem til hvordan Pinterest annonceringen bedst vil gavne din virksomhed. Hos os i Outsource sidder der specialister, som er klar til at tage din Pinterest annoncering til det næste step. 

Vi udarbejder en skarp strategi, som er tilpasset din virksomhed. Det betyder at vi rammer netop din målgruppe på de rigtige tidspunkter i deres købsfase. På den måde rammer du målgruppen før din konkurrenter gør. 

Vil du have fuldt udbytte at dine annoncekroner? Tag fat i Outsource og hør hvad vi kan hjælpe netop din virksomhed på Pinterest.

8 hurtige om Pinterest

1.2 mio. danske brugere
85% ser pinterest fra mobilen34% er forældre


39% er milennials
Det er typisk folk som har en høj indkomst som er på pinterest.
1 ud af 3 laver et køb efter de har set en pin70% kvinder 30% mænd.Alderen er meget bred fra (størstedelen af pinners er mellem 25-54)


Marketing hos Outsource er både for dig, der ønsker at komme i gang med markedsføring, og for dig, der allerede nu arbejder fokuseret på platformen. Oplev hvordan værdien af din nuværende kundebase både øges og ekspanderes i rivende far

Vi udarbejder en skarp Pinterest-strategi, som er tilpasset din virksomhed.

Det siger kunderne

4,8
4.8/5

Baseret på 100+ Trustpilot anmeldelser

Helena Witte

Pinterest-specialist

Er du interesseret i en samtale om dit potentiale på Pinterest?

Så ring til Helena

Få 1 times sparring med vores E-mail marketing specialist

Og få vendt dit potentiale
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jonas Abrahamsen

E-mail marketing specialist

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.