Outsource talent

Vi er altid interesseret i at høre fra mennesker, der brænder for en karriere indenfor digital markedsføring og kommunikation lige så meget, som vi gør. Derfor opfordrer vi alle, der vil være med til at sætte et aftryk på fremtidens digitalisering, til at tage kontakt. Vi opdaterer løbende ledige stillinger inden for både jobs og praktikpladser.

Praktik

Og studiejobs

Hos Outsource bliver du som praktikant en del af et team, som alle bidrager med deres del til den effektive og dynamiske arbejdsplads, som Outsource er. Vi er alle eksperter inden for hvert vores område, men vi er der også for hinanden, og samarbejde er nøglen til det hele. Om det er på tværs af kunder eller indbyrdes, så tror vi på god kommunikation og viljen til sammen at drive virksomheden fremad. Som praktikant hos os lærer du en hel del faglige termer og metoder, men du lærer også hverdagen at kende i et digitalt bureau i konstant fremdrift og udvikling.

Vi søger:

Send din ansøgning til Michael

Michael Madsen
mwm@outsource.dk

CSR

Det Kærlige Måltid

Alvorlig sygdom kan ramme alle, og i en sådan situation, kan det være svært at finde overskud til at købe ind og lave sunde nærende måltider. Unge frivillige fra Det Kærlige Måltid tilbereder hver uge måltider til midlertidig kriseramte familier i Aarhus Kommune, leveret lige til døren. Som stifter af non-profit organisationen Det Kærlige Måltid, er jeg dybt taknemmelig for, at Outsource.dk valgte os til at blive deres hjerteprojekt. Outsource.dk gjorde det muligt for os, at få en flot, professionel og velfungerende hjemmeside.

Charlotte Thyberg

Aarhus hjælper

Som formand for og idekvinde bag Aarhus Hjælper bliver jeg stolt og glad, når den seriøse Aarhusvirksomhed Outsource DK byder sig til, som totalsponsor af Aarhus Hjælpers nye hjemmeside. Herunder ideudvikling, sparring, opbygning og brug af hjemmesiden på en yderst professionelt måde, med forståelse for Aarhus Hjælpers særlige DNA. Jeg glæder mig også over, sammen med den øvrige bestyrelse, at de økonomiske midler som Aarhus Hjælper skulle have investeret i en ny foreningshjemmeside i stedet for går til byens socialt udsatte borgere. Tak til outsource for at gøre en forskel. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra.

Presse

Aarhusiansk virksomhed giver en ekstra hånd i stedet for penge

Jyllands Posten, 30. september 2019

Medarbejdere skiftes til at donere deres tid.

Digitalt bureau knytter tætte bånd til velgørende organisationer

Ritzau, 27. august 2019

CSR-arbejde er meget mere end pengedonationer for det digitale bureau Outsource. Hver måned donerer de deres arbejdskraft i den gode sags tjeneste – det styrker arbejdsmiljøet og skaber arbejdsglæde.

Gratis analyse af dit potentiale

Indsend dine oplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en rapport over dit potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.