LinkedIn annoncering

LinkedIn annoncering giver dig mulighed for at målrette dine annoncer til specifikke kriterier, såsom branche, jobfunktion, geografi og meget mere. Ligeledes er LinkedIn annoncering også godt til leadgenerering, da vi kan opsætte specifikke konverteringsmål, samt  kan vi øge brand awareness for din virksomhed, idet vi kan nå ud til en stor målgruppe, bestående af professionelle inden for branchen.

Hvad er LinkedIn?

LinkedIn annoncering er en form for online annoncering, der giver din virksomhed mulighed for at nå jeres målgruppe på verdens største professionelle netværk. Annoncering på LinkedIn giver din virksomhed mulighed for at nå ud til en specifik og relevant målgruppe, samt generere leads og øge jeres brand awareness. Heril findes der flere forskellige typer af annoncer, man kan vælge imellem på LinkedIn.

De mest populære er:

  • Sponsorerede indlæg: Disse annoncer vises i nyhedsstrømmen på LinkedIn, hvor de kan nå ud til en stor målgruppe.
  • Sponsorerede InMail: Det er en form for direct mail, hvor man kan sende personlige beskeder til specifikke brugere, der matcher ens målgruppe.
  • Sponsorerede kontakter: Disse annoncer vises i søgeresultaterne, når brugere søger efter specifikke ord eller sætninger, og giver mulighed for at nå ud til en specifik målgruppe.
  • Displayannoncer: Disse annoncer vises på LinkedIn’s sidepanel og giver mulighed for at nå ud til en stor målgruppe.

Målret dine annoncer
LinkedIn annoncering giver også mulighed for at målrette annoncerne til specifikke kriterier, såsom branche, jobfunktion, geografi og meget mere. Dette giver din virksomhed mulighed for at nå ud til jeres målgruppe på en mere effektiv måde.
LinkedIn annoncering er også godt til leadgenerering, da vi kan opsætte specifikke konverteringsmål, som f.eks. at få brugeren til at besøge jeres hjemmeside eller til at udfylde en kontaktformular. Dette gør det muligt for jer at generere kvalificerede leads, som kan konverteres til kunder.

Endelig er LinkedIn annoncering også godt til at øge brand awareness, da vi kan nå ud til en stor målgruppe, der består af professionelle inden for jeres branche. Dette kan hjælpe med at øge eksponeringen af jeres virksomhed og bygge et positivt brand image.

Kom i gang med LinkedIn

I samarbejde med dig og din virksomhed finder vi frem til hvordan LinkedIn annonceringen bedst vil gavne din virksomhed. Hos Outsource sidder der specialister, som er klar til at tage din LinkedIn annoncering til det næste niveau. 

Vi udarbejder en skarp strategi, som er tilpasset din virksomhed. Det betyder at vi rammer netop din målgruppe på de rigtige tidspunkter i deres købsrejse. På den måde rammer du målgruppen før din konkurrenter gør. 

Vil du have fuldt udbytte at dine annoncekroner? Tag fat i Outsource og hør hvad vi kan hjælpe netop din virksomhed på LinkedIn.

6 hurtige om LinkedIn

Hvilket er ca. 73% af den samlede arbejdsstyrke i Danmark.
Over 2,5 mio. danske brugere.
LinkedIn brugere med en mere professionel headline får mere end 14 gange flere profilvisninger
Det er en hurtig måde at etablere personlig troværdighed.
Skab kontakt med potentielle kunder eller mulig kvalificeret rekruttering.
Der bliver oprettet 2 nye LinkedIn profiler hvert sekund.

Marketing hos Outsource er både for dig, der ønsker at komme i gang med markedsføring gennem LinkedIn , og for dig der allerede nu arbejder fokuseret på platformen. Oplev hvordan værdien af din nuværende kundebase både øges og ekspanderes i rivende fart!

Vi udarbejder en skarp LinkedIn-strategi, som er tilpasset din virksomhed.

Det siger kunderne

4,8
4.8/5

Baseret på 100+ Trustpilot anmeldelser

Helena Witte

LinkedIn-specialist

Er du interesseret i en samtale om dit potentiale på LinkedIn?

Så ring til Helena

Få 1 times sparring med vores E-mail marketing specialist

Og få vendt dit potentiale
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jonas Abrahamsen

E-mail marketing specialist

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.