Karriere hos Outsource

Vi er altid interesseret i at høre fra mennesker, der brænder for en karriere indenfor webdesign, digital markedsføring og kommunikation lige så meget, som vi gør. Derfor opfordrer vi alle, der vil være med til at sætte et aftryk på fremtidens digitalisering, til at tage kontakt. Vi opdaterer løbende ledige stillinger inden for både jobs og praktikpladser.

Job & Praktik

Hos Outsource bliver du en del af et team, som alle bidrager med deres del til den effektive og dynamiske arbejdsplads, som Outsource er. Vi er alle eksperter inden for hvert vores område, men vi er der også for hinanden, og samarbejde er nøglen til det hele. Om det er på tværs af kunder eller indbyrdes, så tror vi på god kommunikation og viljen til sammen at drive virksomheden fremad.

Vi er altid interesseret de bedste talenter, og ser du ikke en stilling som matcher det du vil, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning – både til en fuldtidsstilling, studiejob eller en praktikplads.

Ledige stillinger:
Praktikforkøb:

Send din ansøgning til Michael

Michael Madsen
ansoeg@outsource.dk

Bliv en del af Outsource

Vi ønsker hele tiden, at udvikle os. Derfor er vi altid klar på uopfordrede ansøgninger fra folk med erfaring, som kan bidrage til nye og forbedrede måder at tænke og arbejde på.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.