Digitalt bureau

Karriere

Vi er altid interesseret i at høre fra mennesker, der brænder for en karriere indenfor digital markedsføring og kommunikation lige så meget, som vi gør. Derfor opfordrer vi alle, der vil være med til at sætte et aftryk på fremtidens digitalisering, til at tage kontakt. Vi opdaterer løbende ledige stillinger inden for både jobs og praktikpladser.

Jobs

Funktionærer

Et job ved Outsource er et job i en branche, hvor intet står stille, men hvor der hele tiden er nye, spændende ting at tage fat i. Nye digitale platforme, nye måder at fordre kommunikation på, nye metoder til projektledelse, nye, fede designs og alt derimellem er hvad vi hver dag glæder os til at gå i dybden med. Hvis du er en IT-nørd, er kreativ og fuld af idéer eller bare hungrer efter en mulighed for udvikling, så vil du med garanti passe godt ind hos os. Nedenfor kan du se, hvilke stillinger der på nuværende tidspunkt er ledige.

Ledige stillinger:

CSR

Det Kærlige Måltid

Alvorlig sygdom kan ramme alle, og i en sådan situation, kan det være svært at finde overskud til at købe ind og lave sunde nærende måltider. Unge frivillige fra Det Kærlige Måltid tilbereder hver uge måltider til midlertidig kriseramte familier i Aarhus Kommune, leveret lige til døren. Som stifter af non-profit organisationen Det Kærlige Måltid, er jeg dybt taknemmelig for, at Outsource.dk valgte os til at blive deres hjerteprojekt. Outsource.dk gjorde det muligt for os, at få en flot, professionel og velfungerende hjemmeside.

Charlotte Thyberg

Aarhus hjælper

Som formand for og idekvinde bag Aarhus Hjælper bliver jeg stolt og glad, når den seriøse Aarhusvirksomhed Outsource DK byder sig til, som totalsponsor af Aarhus Hjælpers nye hjemmeside. Herunder ideudvikling, sparring, opbygning og brug af hjemmesiden på en yderst professionelt måde, med forståelse for Aarhus Hjælpers særlige DNA. Jeg glæder mig også over, sammen med den øvrige bestyrelse, at de økonomiske midler som Aarhus Hjælper skulle have investeret i en ny foreningshjemmeside i stedet for går til byens socialt udsatte borgere. Tak til outsource for at gøre en forskel. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra.

Presse

Aarhusiansk virksomhed giver en ekstra hånd i stedet for penge

Jyllands Posten, 30. september 2019

Medarbejdere skiftes til at donere deres tid.

Digitalt bureau knytter tætte bånd til velgørende organisationer

Ritzau, 27. august 2019

CSR-arbejde er meget mere end pengedonationer for det digitale bureau Outsource. Hver måned donerer de deres arbejdskraft i den gode sags tjeneste – det styrker arbejdsmiljøet og skaber arbejdsglæde.

Send din ansøgning til Mette

Mette Ebert
meb@outsource.dk

Gratis analyse af dit potentiale

Hej, mit navn er Michael, og jeg er partner hos Outsource. Send mig jeres oplysninger, så svarer vi med en rapport over jeres potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.