Få en pris på din nye hjemmeside

Vi bygger en hjemmeside til dig efter dine ønsker. Hjemmesiden er mobilvenlig, og du kan evt. tilføje en webshop. Prøv vores prisberegner herunder, og få tilsendt en pris på dit hjemmesideprojekt inden for 24 timer. Grunden til der kan gå op til 24 timer inden du får din pris, er fordi vi arbejder individuelt med hver hjemmeside ud fra netop dine ønsker og behov.

En professionel hjemmeside, der skiller sig ud fra konkurrenterne

At din hjemmeside skiller sig ud fra konkurrenterne, kendetegner din brandidentiet, er troværdig og overskuelig, er alpha omega for, at dine potentielle kunder ligger mærke til dig og du skiller dig ud med en bedre helhedsoplevelse. Derfor kan vigtigheden af at udnytte den dyrebare trafik på din hjemmeside til det fuldeste, ikke understreges nok. 

Brugerne på internettet surfer rundt og undersøger flere forskellige hjemmesider og informationssider, inden de til sidst befinder sig i slutningen af købsprocessen. I deres undersøgelsesfase kan kunder måske have besøgt 10 forskellige hjemmesider, der tilbyder det nøjagtige samme produkt eller service som dig. Hvis bare dine konkurrenters hjemmeside er 10% mere troværdig, informativ eller kreativ i sin måde at få kunden til at henvende sig på, ja så har du lige tabt en kunde.

Hjemmesideguide

Før hjemmesiden er lavet:

INDSAML MATERIALE

Find alt materiale til dit website. 

SEND OS MATERIALE

Send os alle billeder, tekst, logo og evt. logins i en samlet mail. Har du intet materiale kan det tilkøbes hos Outsource.

OPSTARTSMØDE
Når alt materiale er sendt og modtaget, holdes der et telefonisk opstartsmøde.
ARBEJDET PÅBEGYNDES

Herefter påbegynder vi
arbejdet på dit nye website.

Efter hjemmesiden er lavet:

1. KORREKTUR
Websitet er nu færdigt og sendes til 1. korrektur hos dig. Hvis du er tilfreds, så godkender du med det samme.
VED ÆNDRINGER

Hvis ændringer ønskes,
sender du et samlet
dokument med detaljerede
oplysninger på ændringer. Dette løses efter din anvisning.

2. KORREKTUR

De nye ændringer til websitet sendes til dig igen for sidste godkendelse.

WEBSITE LÆGGES LIVE

Når ændringer er
implementeret er siden klar til at gå live. Hvis du ikke hoster hos os skal du indsende FTP eller nuværende host login.

Referencer

WEBSITE

VitrineMedia

WEBSITE

Askov Efterskole

Kompetencer

Vi garanterer dig et resultat du bliver glad for. Vores dygtige og erfarne webudviklerer guider dig fra A til Z, så du føler dig tryg gennem hele processen.

Brandidentitet

Vi sikrer dig et unikt, personligt design og udtryk. Hvor jeres virksomheds brand og identitet tydeligt skinner i gennem.

CRO

Vi konverteringratesoptimerer alle vores hjemmesider for maximal udnyttelse af dyrebar trafik. Dette gøres ud for tonsvis af analytisk data gennem årene og mange års erfaring.

Support

Ønsker du ændringer eller optimeringer til din hjemmeside løbende, sidder vores team af webudviklere altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Synlighed på nettet

Vi arbejder med SEO lige fra de første spadestik i udviklingsfasen af din nye hjemmeside. På den måde sikrer du hurtigere indeksering og synlighed på tværes af nettet.

Et hav af muligheder

Kun fantasien sætter grænser. Vi har kompetencerne til at fører dine idéer ud i livet. Ønsker du hjælp til tekst, video og billeder eller udvidede eller specielle funktioner til din hjemmeside, så hjælper vi dig i mål.

CRO i fokus

Konverteringsrateoptimering, også kaldet CRO (Conversion Rate Optimization), er en af de vigtigste ting af have i mente, når du udvikler en ny hjemmeside. CRO består helt basalt af, at du optimerer din hjemmeside så meget som muligt med henblik på at udnytte så meget af den trafik du har anskaffet til din hjemmeside til at tage booke, tage kontakt, købe eller læse informativt indhold. Du kan konverteringsoptimerer på et hav af forskellige parameter, og det varier meget, alt afhængigt af hvilken type forretning din virksomhed driver. 

Et godt sted at starte når du laver CRO, er altid at implementerer så mange call to actions som muligt – altså elementer for at få din trafik til at enteregerer med dit indhold. Vi ser ofte alt for mange tilfælde af, at dette aspekt af hjemmesideudviklingen slet ikke er tænkt ind i sidens design. Desværre bunder en manglende CRO-struktur på hjemmesiden i langt de fleste tilfælde ud i manglende engagement og et tab af potentielle kunder.

Før CRO

Efter CRO

Tilføj til kurv knap
Add Your Tooltip Text Here
Chat
Add Your Tooltip Text Here
Tilmelding af nyhedsbrev
Add Your Tooltip Text Here

Et hjemmesidesystem du selv kan benytte

Når du har modtaget din nye hjemmeside, og du selvfølgelig er tilfreds med resultatet. Så står vi naturligvis altid til rådighed, hvis du har brug for opdateringer eller tilføjelser til din hjemmeside. Selve backenden af din hjemmeside er lavet i et nemt og intuitivt drag and drop system, som gør at rettelser som eksempelvis udskiftning af tekst og billeder kan foretages af selv begyndere.

FAQ

Når din hjemmeside er færdigudviklet, har du mulighed for at tilkøbe en supportaftale, hvor du får 1 time i måneden for 499kr. På den måde har du altid mulighed for at give os et kald, hvis du skal bruge hjælp.

Hos Outsource har vi delt vores hjemmesideudvikling op i to pakker, alt efter hvilket behov du har som kunde. Der er dog mulighed for at tilkøbe ekstra features, så du kan få din hjemmeside præcis, som du gerne vil have den.

Mobilvenlig

Husk at syv ud af 10 danskere besøger hjemmesider fra en mobiltelefon. Glæd dig til at opleve dit nye flotte og mobilvenlige design.

100% ejerkab

Hjemmesiden specialudvikles til dig og derfor ejer du selvfølgelig alle rettigheder og 100% ejerskab.

Målgruppe

Outsource//Web er til dig der skal have lavet sit første website eller til dig, der skal have opdateret den nuværende hjemmeside, så den lever op til de nyeste tekniske standarder, fx mobiloptimering.

Kundefokus

Vi har udarbejdet hundredevis af hjemmesider, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Din hjemmeside bliver således lavet med salg for øje og vores udviklere fokuserer på at få besøgende konverteret til reelle henvendelser.

Fælles strategi

Vi starter med at gennemgå dine ønsker til den nye hjemmeside – herunder designmulighederne. Herefter bliver du præsenteret for et løsningsforslag og en tidsplan.

Ny hjemmeside

At lave en ny hjemmeside kræver en del teknisk forståelse og viden. Det er ofte en kompliceret og tidskrævende proces, som kan gøre langt de fleste utålmodige.
En mere enkel og ligetil løsning ville være at uddelegere opgaven til et bureau. Hos Outsource DK er vi specialister i at opbygge en hjemmeside efter dit behov. Vi har dedikerede programmører og varetager hele opsætningen og processen efterfølgende for dig. Vi sørger for, at din hjemmeside ikke ligner naboens, og vi garanterer, at de besøgende finder det, som de leder efter. Hvis du ønsker, kan vi samtidigt tilføje en webshop til din hjemmeside.

Skal vi kontakte dig angående din nye hjemmeside?

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.