Menu Close
Close

Få en professionel og estetisk flot hjemmeside

Vi bygger en hjemmeside til dig efter dine ønsker. Hjemmesiden er mobilvenlig, og du kan evt. tilføje en webshop. Prøv vores prisberegner herunder, og få tilsendt en pris på dit hjemmesideprojekt inden for 24 timer. Grunden til der kan gå op til 24 timer inden du får din pris, er fordi vi arbejder individuelt med hver hjemmeside ud fra netop dine ønsker og behov.

 • Beregn din pris på 1 minut

Standard

Hjemmeside
12.999 DKK Engangsbetaling
 • 1-10 Undersider
 • 1 Sprog
 • Kontaktformular
 • 1 Korrektur

Premium

Hjemmeside
fra799 DKK Månedlig
 • 1-20 Undersider
 • 1-3 Sprog
 • Mulighed for Webshop
 • 2 Korrekturer

Displayed work

WEBSITE

Mads Berg

WEBSITE

Matchbiler

/

WEBSITE

VitrineMedia

WEBSITE

Little Big Help

WEBSITE

Mia Bødker Studio

WEBSITE

SPI Ejendomme

WEBSITE

AllCar

WEBSITE

Askov Efterskole

WEBSITE

Jysk Diamant
skæring

WEBSITE

Svendborg Efterskole

WEBSITE

IMS VVS A/S

WEBSITE

Picta

Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide Hjemmeside Guide

Før hjemmeside er lavet:

INDSAML MATERIALE

Find alt materiale til dit website.

SEND OS MATERIALE

Send os alle billeder, tekst og evt. logins i en samlet mail. Har du intet materiale kan det
tilkøbes hos Outsource.

OPSTARTSMØDE
Når alt materiale er sendt og modtaget, holdes der et telefonisk opstartsmøde.
ARBEJDET PÅBEGYNDES
Herefter påbegynder vi arbejdet på websitet.

Efter hjemmeside er lavet:

1. KORREKTUR
Websitet er nu færdigt og sendes til 1. korrektur hos dig. Hvis du er tilfreds, så godkender du med det samme.
VED ÆNDRINGER
Hvis ændringer ønskes, sender du et samlet dokument med detaljerede oplysninger på ændringer. Dette løses efter din anvisning.
2. KORREKTUR
Har du den store pakke, har du mulighed for endnu en korrektur, hvis der stadig er rettelser, ellers kan du tilkøbe flere timer.
WEBSITE LÆGGES LIVE
Når ændringer er implementeret er siden klar til at gå live. Hvis du ikke hoster hos os skal du indsende FTP eller nuværende host login.

FAQ

Når din hjemmeside er færdigudviklet, har du mulighed for at tilkøbe en supportaftale, hvor du får 1 time i måneden for 499kr. På den måde har du altid mulighed for at give os et kald, hvis du skal bruge hjælp.

Hos Outsource har vi delt vores hjemmesideudvikling op i to pakker, alt efter hvilket behov du har som kunde. Der er dog mulighed for at tilkøbe ekstra features, så du kan få din hjemmeside præcis, som du gerne vil have den.

Mobilvenlig

Husk at syv ud af 10 danskere besøger hjemmesider fra en mobiltelefon. Glæd dig til at opleve dit nye flotte og mobilvenlige design.

Mulighed for ejerskab

Hjemmesiden specialudvikles til dig og der er mulighed for at kunne overtage ejerskab.

Målgruppe

Outsource//Web er til dig der skal have lavet sit første website eller til dig, der skal have opdateret den nuværende hjemmeside, så den lever op til de nyeste tekniske standarder, fx mobiloptimering.

Kundefokus

Vi har udarbejdet hundredevis af hjemmesider, og vi ved, hvad vores kunder ønsker. Din hjemmeside bliver således lavet med salg for øje og vores udviklere fokuserer på at få besøgende konverteret til reelle henvendelser.

Fælles strategi

Vi starter med at gennemgå dine ønsker til den nye hjemmeside – herunder designmulighederne. Herefter bliver du præsenteret for et løsningsforslag og en tidsplan.

Ny hjemmeside

At lave en ny hjemmeside kræver en del teknisk forståelse og viden. Det er ofte en kompliceret og tidskrævende proces, som kan gøre langt de fleste utålmodige.
En mere enkel og ligetil løsning ville være at uddelegere opgaven til et bureau. Hos Outsource DK er vi specialister i at opbygge en hjemmeside efter dit behov. Vi har dedikerede programmører og varetager hele opsætningen og processen efterfølgende for dig. Vi sørger for, at din hjemmeside ikke ligner naboens, og vi garanterer, at de besøgende finder det, som de leder efter. Hvis du ønsker, kan vi samtidigt tilføje en webshop til din hjemmeside.

Hvorfor skal jeg have en webshop?

En webshop kan være en kæmpe hjælp, hvis du på nogen måde beskæftiger dig med salg af produkter eller ydelser.
En webshop kan selvfølgelig laves som en udvidelse af en fysisk butik, og den tilkobles en eksisterende hjemmeside, der driver trafik ind til webshoppen. På den måde konverterer du besøgende fra din hjemmeside til kunder, der køber dine produkter direkte på din webshop.
Herved sikrer du, at dine potentielle kunder ikke bliver tabt i den købsproces, der starter ved at se din hjemmeside, til at de går ind i din fysiske butik og rent faktisk foretager et køb.

Hvad er en webshop?

En webshop er en butik på nettet. Fordelene ved en netbutik kender du: Der er altid åbent, og ’butikken’ kan besøges direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Du slipper derfor både for at stå i kø sammen med de 1000 andre, der også skulle købe strømper på tilbud den dag, og du kan gøre det fra sofaen.
Ved at optimere din hjemmeside med fokus på kunden, vil du hurtigt opleve en stigning i antallet af konverteringer.

Udfyld formularen

Så vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt og vi kan komme i gang med din nye hjemmeside.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Standard

Hjemmeside
599 DKK Månedlig
 • 1-10 Undersider
 • 1 Sprog
 • Kontaktformular
 • 1 Korrektur

Udfyld formularen

Så vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt og vi kan komme i gang med din nye hjemmeside.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.