Byg relationer og skab værdi med Email Marketing

Email markedsføring er et af de stærkeste redskaber til at pleje dine kunderelationer. Vi hjælper dig til at skabe værdi for dine kunder gennem målrettet og datadrevet email automation.

Hvad er Email Marketing?

Email bruges i dag fast af alle virksomheder, og er en af de største og mest udbredte kommunikationsplatforme nogensinde. Med email marketing tager du skridtet videre i din kundekommunikation, og skaber interesse og engagement.

Email marketing handler om at bruge dine mails til at optimere din forretning, på lige det punkt du ønsker. Der arbejdes med relevant og målrettet indhold, som skaber effektive og målbarer resultater ved altid at have kunden i fokus.

Målet med email marketing kan eksempelvis være:

… og meget mere.

Med målet som guideline udarbejder vi skræddersyet, informative og sælgende mails, nyhedsbreve mm. De forskellige segmentgrupper bruges i automatiserede e-mail kampagner målrettet mod dine specifikke kunder. Email marketing adskiller sig fra mange af de andre kommunikationskanaler, i og med at de mennesker du kommunikerer ud til gennem dine emails, allerede på forhånd har vist interesse i din virksomhed.

Kort og godt, så er email marketing den metode, der skaber flest konverteringer samt de bedste relationer med dine kunder. Hos Outsource hjælper vi dig gennem hele processen. Vi laver i samarbejde med dig en e-mail marketingstrategi, som skal bane vejen til det ønskede mål.

Vi planlægger, opsætter og eksekverer dine kampagner, hvorefter vi udarbejder og afgiver effektmålinger, så du altid kan følge med i de resultater der skabes. Vi har løbende dialog med vores kunder, så vi altid sikrer os, at der er 100 % overensstemmelse mellem det arbejde vi udfører, og de resultater kunden ønsker.

Email Marketing specialer

Automation af flows

Vi automatiserer jeres email flows, som skaber værdi for kunden gennem målrettet indhold, der tager udgangspunkt i kunderejsen. Dermed fastholdes dine kunder i længere tid gennem fokuserede og relevante emails. Ved automation flows kan du både opvarme leads, konvertere og mersælge.

Leadgenering gennem signup forms

Leadgenerering gennem signup forms giver dig en stærk email- og lead liste, som er ekstra værdifuld i forhold til det indhold, der sendes ud til dine kunder. Vi indsamler den rigtige type information, fra de personer som skriver sig op, så vi opnår den nødvendige viden, der skal til, for at kunne bearbejde de enkelte leads gennem kampagner, flows, nyhedsbreve mm.

Kampagne opsætning, templates mm.

Baseret på den pågældende strategi opsætter vi kampagner, diverse templates og hvad der ellers er relevant for vores kunder. Vi udarbejder opgaverne ud fra kundens målsætning, således disse altid vil skabe salg og værdi for både kunde og virksomhed.

Segmenteringsgrupper til bedst mulige email targeting

På baggrund af din hjemmeside arbejder vi med koncentrerede og fokuserede emails, der har udgangspunkt i opsatte segmenteringsgrupper. Ved at segmentere dine kunder ud fra deres adfærd på hjemmesiden, kan vi lave en målrettet markedsføring, som rammer kunden præcist. Med email targeting kan vi opfylde de enkelte kunders behov, og dermed skabe større værdi for dem.

Email marketing hos Outsource er både for dig, der ønsker at komme i gang med markedsføring gennem e-mail, og for dig, der allerede nu arbejder fokuseret på platformen. Oplev hvordan værdien af din nuværende kundebase både øges og ekspanderes i rivende fart.

Varmere leads med Email Marketing

Med underholdende, informativt og sælgende content skaber vi effektive og holdbarer resultater for din virksomhed, alt imens vi plejer forholdet til nuværende og potentielle kunder. Vi vil tydeliggøre hvilke muligheder du har med email marketing, samt hvordan disse kan hjælpe dig til at skabe de eftertragtede varme leads.

Skal vi kontakte dig angående e-mail marketing & marketing automation?

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.