CSR

Hos Outsource elsker vi at støtte op om en god sag. Derfor har vi jævnligt det, vi kalder hjerteprojekter, hvor vi støtter en god sag med det, vi gør bedst – nemlig digital marketing. Se hvem vi blandt andre har hjulpet indtil videre.

Hos Outsource har vi CSR i højsædet og investerer 250 timer årligt.

Little Big Help​

Little Big Help er en dansk/indisk non-profit, som Outsource har hjulpet med ny hjemmeside 

Little Big Help hjælper samfund i Indien, udvikling af personlige/faglige kompetencer samt hjælp til adgang af mad og vand

Little big Help har i dag hjulpet mere end 1.200 børn og kvinder og har 90 ansatte i Indien og 2 i Danmark.

VIDEO

Little Big Help

/2021

Det Kærlige Måltid

Alvorlig sygdom kan ramme alle, og i en sådan situation, kan det være svært at finde overskud til at købe ind og lave sunde nærende måltider. Unge frivillige fra Det Kærlige Måltid tilbereder hver uge måltider til midlertidig kriseramte familier i Aarhus Kommune, leveret lige til døren. Som stifter af non-profit organisationen Det Kærlige Måltid, er jeg dybt taknemmelig for, at Outsource.dk valgte os til at blive deres hjerteprojekt. Outsource.dk gjorde det muligt for os, at få en flot, professionel og velfungerende hjemmeside.

Charlotte Thyberg

VIDEO

Det Kærlige Måltid

/2021

Dear Football

DearFootball vil skabe en personlig og faglig udvikling hos børn og unge, inden de kommer ud i voksenlivet. Organisationens formål er at gøre en forskel og i højere grad vise, hvad donationerne egentlig går til.

DearFootball samarbejder med velgørenhedsorganisationen, FANT – Football for a new tomorrow. Samarbejdet handler om at anvende fodbold, som et værktøj til at få de unge til at opbygge et sammenhold. Organisationen har etableret flere fodboldforeninger i Sierra Leone og har siden 2012 opereret i det vestafrikanske land. Hvert år afholder FANT en stor turnering, – KARMA Cup – for klubberne i deres foreninger.

Hos Outsource støtter vi op omkring DearFootball og deres mål for forandring. Vi har derfor sponsoreret trøjer til deres hold, således at drengene får holdtøj, der kan være med til at motivere dem endnu mere, når de spiller sammen som et hold.

Børnefonden

Outsource støtter otte-årige Aboubacar, som bor i Guinea, Littoral. Med den hjælp, vi har givet ham, kan han gå i skole. Derudover har hans familie også deltaget i aktiviteter, som indebærer organisering og støtte til sundhedskampagner samt støtte og udvikling af selvhjælpsgrupper for kvinder – og har haft stor gavn heraf.
Ved at støtte Aboubacar støtter vi samtidig projekter, som gavner hele Abourbars lokalområde og som sikrer lige muligheder for drenge og piger.

Hans helbred er godt og han lider ikke af alvorlige sygdomme.

Outsource har støttet Plan Børnefonden i 6 år og vi er glade for den udvikling, vi kan se, at vores donation bidrager til – både i lokalsamfundet, men også på et mere individuelt plan, som set her med Aboubacar og hans familie.

Aarhus hjælper fortæller

Pia Skadhede
Bestyrelseformand

Som formand for og idékvinde bag Aarhus Hjælper bliver jeg stolt og glad, når den seriøse Aarhusvirksomhed Outsource DK byder sig til, som totalsponsor af Aarhus Hjælpers nye hjemmeside. Herunder idéudvikling, sparring, opbygning og brug af hjemmesiden på en yderst professionelt måde, med forståelse for Aarhus Hjælpers særlige DNA. Jeg glæder mig også over, sammen med den øvrige bestyrelse, at de økonomiske midler som Aarhus Hjælper skulle have investeret i en ny foreningshjemmeside i stedet for går til byens socialt udsatte borgere. Tak til Outsource for at gøre en forskel. Jeg giver de bedste anbefalinger herfra.

FNUG – Foreningen af unge med gigt

Det kan være svært at finde din plads i verden, hvis du falder uden for samfundets faste kasser. Det er desværre hverdagen for de mange unge, som er medlemmer i FNUG.

FNUG’s frivillige gør et kæmpe stykke arbejde med at skabe en forskel for de unge med gigt. Her hos Outsource tror vi virkelig på det arbejde, de gør hos FNUG, og netop derfor vil vi gerne hjælpe dem med det, vi kan. Vi bidrager med vores kompetencer ved at skabe en ny hjemmeside og SEO til FNUG, så de kan få relevant trafik ind på hjemmesiden og hverve de nye medlemmer, de har brug for for at holde det gode projekt kørende.

Hos Outsource er FNUG vores hjerteprojekt. Det er vores måde at hjælpe dem, der hjælper andre. Det er vores bidrag i forsøget på at gøre en forskel for de unge, der kæmper med gigt.

F.C. Bøgeskov

Det nedbryder tabuer omkring de udviklingshæmmede. Der er mange, som aldrig har mødt en handicappet før, men når de spiller på samme hold, er alle lige”, forklarer Nanna Sejr, der er medstifter af og repræsentant for F.C. Bøgeskov.

F.C. Bøgeskov vandt handicapprisen i Århus i 2017, og nu ønsker de med hjælp fra pengepræmien og sponsorer som Outsource dk at udbrede konceptet til resten af Danmark. Klubben holder sig kørende udelukkende ved hjælp af sponsorater, mindre kontingenter og frivillig arbejdskraft, og både tid og ressourcer er kronisk knappe.

– Hvis vi skal lykkes med at sprede konceptet til resten af landet, er vi dybt afhængige af flere frivillige og nye spillere. Så det betyder meget, at en virksomhed som Outsource dk går ind og hjælper os med at sprede budskabet og tiltrække flere frivillige. Derudover bliver vi også mere synlige over for nye spillere, der har en lille Messi eller Ronaldo gemt i maven, fortæller Nanna Sejr.

Vi har hos Outsource dk hjulpet F.C. Bøgeskov med at sprede deres budskab. Gennem vores samarbejde kom de den 7-10-18 i TV2’s Go’morgen Danmark. Læs om det på TV2’s Facebook.

Presse

Ritzau, 27. august 2019

DIGITALT BUREAU KNYTTER TÆTTE BÅND TIL VELGØRENDE ORGANISATIONER

CSR-arbejde er meget mere end pengedonationer for det digitale bureau Outsource. Hver måned donerer de deres arbejdskraft i den gode sags tjeneste – det styrker arbejdsmiljøet og skaber arbejdsglæde.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.