Digitalt bureau

Nye Cases

Vi er utrolig glade for alle de nye kunder, som vælger at tage deres digitale rejse med Outsource DK.

Derfor opdaterer vi løbende ”nye cases” med de virksomheder og uddannelser, vi starter et samarbejde op med igennem året.

SEO

ADS

WEB

SoMe

SPARRING

OLD SCHOOL

CNC PRODUCTS

CNC Products er en innovativ og professionel underleverandør af bearbejdede stål-, metal- og plastkomponenter til maskinproducenter og OEM-kunder inden for maskinindustrien. Hos Outsource har vi blandt andet udarbejdet virksomhedens hjemmeside, Google Ads og hjulpet med SoMe.

ADS

SoMe

SPARRING

WEB

Dancy & Daughters

Ny kombineret hjemmeside og webshop

Dancy & Daughters er en tatovør beliggende i hjertet af Aarhus. Tatovørerne stræber alle efter at lave et håndværk, der er specialiseret til hver enkelt kunde og gør en dyd ud af deres arbejde. Samarbejdet med tatovørstudiet har taget udgangspunkt i at afspejle tatovørenes passion for håndværk og deres ønske for det nye site. Vi har derfor lavet en kombineret hjemmeside og webshop til dem, således er alt samlet, samtidig med at det forbliver en brugervenlig side.

WEB

BØRUPHUS EFTERSKOLE

EN SPLINTERNY HJEMMESIDE MED ET TVIST AF ADS

En fantastisk efterskole beliggende i Skanderborg der tror på, at samværet og mødet mellem mennesker er det helt centrale i et efterskoleophold. Efterskolen skaber trygge rammer for eleven, med fokus på elevens udvikling og læring om livet. Der er fokus på det faglige perspektiv, men i den grad også på det sociale. Outsource har stået for efterskolens nye hjemmeside, Google Ads og sparring.

ADS

WEB

SPARRING

VIABILL A/S

SoMe til det norske marked

ViaBill er en online betalingsform, der er bygget på værdier som fleksibilitet og gennemsigtighed. Det er et budskab, som vi er stolte af at kunne hjælpe med at få frem. I vores samarbejde med ViaBill har der været fokus på SoMe til at generere vækst. Outsource har stået for en række SoMe-kampagner, som skulle hjælpe ViaBill ind på det norske marked, hvilket er nyt territorium for dem.

SoMe

SPARRING

BOSSARD

SEO og Ads var den rette kombination

Bossard har hovedkontor i Schweiz, og de er frontløbere inden for befæstelsesteknologi i Europa, Amerika og Asien. Deres værdigrundlag har udgangspunkt i at øge produktiviteten, og i den forbindelse har Bossard valgt at samarbejde med Outsource for at øge de organiske resultater. Til dette formål blev det besluttet at forene kræfterne fra vores SEO-team med betalt annoncering via Google Ads.

SEO

ADS

SPARRING

IMS VVS A/S

En skræddersyet løsning efter kundens behov

IMS VVS er blandt de førende udbydere af vvs-arbejde på Sjælland. De er en virksomhed i vækst, og tiden kan derfor være knap. IMS VVS valgte Outsource dk, da vi tilbyder en skræddersyet løsning til deres behov.
Vigtig for IMS VVS er, at de har den nødvendige tid til at udføre det, de er gode til.
Outsource dk står for resten, hvad end det er fotografbesøg, tekstforfatning eller løbende drift af sitet.

Vi ser meget frem til samarbejdet, og IMS VVS kan i den nærmeste fremtid se frem til en spritny hjemmeside.

WEB

DST

Vores Webcases faldt lige i deres smag

DST stod og manglede en fed hjemmeside at vise frem til en af deres messer til maj. De blev overbevist med det samme, da de så vores webcases, som faldt lige i deres smag. Derfor skal vi nu lave en ny lækker hjemmeside. Derudover har vi også været så heldige at skulle stå for deres SEO. DST udvikler nye industrielle løsninger, der kombinerer digital trykning med traditionelle trykteknologier. Deres produkter giver en bedre kvalitet og længere holdbarhed af tryk i form af klæbemidlet. Vi er glade for at kunne hjælpe med at sætte dem på kortet.

SEO

WEB

SPARRING

STX AArhus

Opmærksom på designet

Egaa gymnasium – Aarhus katedralskole – Risskov gymnasium – Århus Statsgymnasium – Viby gymnasium – Marselisborg gymnasium

STX Aarhus valgte Outsource DK på baggrund af en reference fra eksisterende kunde. Det er en ære, at vores kunder sætter pris på vores arbejde og anbefaler os. STX Aarhus skulle have lavet en landingsside med fokus på valget af STX-uddannelser i Aarhus. Fokusset lå især på, at designet skulle genspejle sig i deres stil. Både logo og hjemmeside blev lavet efter kundens anvisning. Deres forventninger blev i den grad indfriet.

En fed og kreativ opgave fuldført!

ADS

WEB

SPARRING

OLD SCHOOL

Lind Invest

Fokus på den røde tråd

Opgaven, som blev stillet os af Lind Invest, var at skabe nye elementer til deres web. Helt konkret har vi designet en one-pager til deres nye hjemmeside, hvor alle de vigtigste facts fra deres årsrapport vises og forklares.
Anden del af vores Lind Invest kreationer er layoutet på deres årsrapport. Denne har gennemgået en forvandling, så den på én gang skiller sig ud fra Lind Invest’s corporate website samtidig med, at der er en tydelig forbindelse mellem dem. På den måde fik vi skabt et produkt, som er helt sit eget, men hvor man ikke er i tvivl om, at det er Lind Invest, der er afsender.
En glad og tilfreds kunde som giver os ved Outsource DK en gejst for at forsætte vores hårde arbejde.

WEB

SPARRING

OLD SCHOOL

Erhvervsakademi Sydvest

Øverst på ønskelisten

Outsource DK kan løfte sløret for, at vi har indgået en aftale med Erhvervsakademi Sydvest. Vi skal gøre Erhvervsakademi Sydvest til en sand vinder inden for digital markedsføring. Det skal ske igennem nogle af vores ekspertise områder, SEO og Google Ads. Det er en sand ære, at Erhvervsakademi Sydvest valgte Outsource DK.

Vi ser frem til at vise vores kompetencer frem gennem vores tætte samarbejde i fremtiden.

SEO

ADS

SPARRING

Askov Efterskole

Fokus på det strategiske samarbejde

Vi er ved Outsource DK utrolig glade for at meddele, at endnu en efterskole har valgt Outsource DK som deres leverandør af digital markedsføring.

Askov Efterskole var især begejstret for det strategiske samarbejde, som vi ved Outsource DK lægger stor vægt på igennem vores rådgivning fra vores strategy manager. Vi håber på, at vi kan hjælpe Askov med at lave den perfekte strategi for Ads. og dermed opnå et positivt resultat, som vi førhen har lavet med andre efterskoler.

ADS

WEB

SoMe

SPARRING

OLD SCHOOL

Kære Børn

Opmærksomhed igennem de sociale medier

Kære Børn Kolding savner ekstra opmærksomhed i deres markedsføring. Det skal Outsource DK hjælpe dem med igennem vores SoMe-ydelse de næste 12 måneder. Kære Børn leverer alt inden for børneverden. Tøj, legetøj, møbler og meget mere.

Outsource DKs SoMe-afdeling kan slet ikke vente med at komme i gang med dette spændende projekt. Vi håber på et godt og synligt resultat over perioden.

SoMe

SPARRING

Ibistic

Samarbejde med Gazelle prismodtager

Outsource DK er begejstret for at kunne annoncere, at vi netop har lavet en aftale med Ibistic på Google Ads og SEO. Ibistic er især positive over for det nye koncept med strategisk markedsføring, som Outsource DK er begyndt at tilbyde som en service.

Ibistics cloud leverer specialudviklede løsninger til fakturaer, udlæg og rejseafregninger. Ligesom Outsource DK tilbyder Ibistic skræddersyede løsninger, hvor de ser på optimeringsmuligheder for deres kunder. Det beundringsværdige stykke arbejde, de lægger i deres arbejde, førte til en kåring som en af årets Børsen Gazelle virksomheder i 2016.

Vi ser frem til at kunne hjælpe Ibistic til at opnå endnu mere succes i deres fremtid.

SEO

ADS

SPARRING

Gratis analyse af dit potentiale

Hej, mit navn er Michael, og jeg er partner hos Outsource. Send mig jeres oplysninger, så svarer vi med en rapport over jeres potentiale.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.