Total Rent’s comeback: Hvordan en omnichannel marketingstrategi genoplivde deres salg

Erobring af markedsandele og eksplosiv vækst: Opdag, hvordan Total Rent revolutionerede deres salg gennem en kraftfuld omnichannel marketingstrategi. #VækstCaseStudy #DigitalMarketingSuccess
0 %
Stigning i besøgende til hjemmesiden
0 %
Stigning i omsætning
0 %
ROAS

Indledning

Total Rent ønskede at øge sin synlighed, omsætning og salg efter stagnerende salg efter Covid-19. De allierede sig med det digitale performancebureau, Outsource, der udviklede en omnichannel marketingstrategi for at opnå disse mål.

Problemstilling

Efter et par gode år under Covid-19, hvor Total Rent oplevede en markant stigning i salg gennem deres webshop, stagnerede deres salg efterfølgende. Dette skyldtes flere og nye konkurrenter på markedet, som resulterede i tabte markedsandele for virksomheden. Dette rejste spørgsmålet om, hvordan Total Rent kunne tackle den øgede konkurrence på markedet og genoplive salget for at generobre deres tabte markedsandele.

En dedikeret og professionel tilgang til SEO

Outsource implementerede en omfattende SEO-strategi, der fokuserede på linkbuilding, on-page optimering, content og teknisk SEO på hjemmesiden. Ved at opbygge kvalitetslinks fra relevante hjemmesider og optimere indholdet på Total Rents hjemmeside blev der opnået en stigning på 26,41% i organiske salg. Samtidig blev der arbejdet på at producere relevant og værdifuldt indhold, der øgede synligheden og autoriteten for søgemaskinerne, hvilket bidrog til den positive vækst.

En ofte overset og negligeret strategisk indsats på den organisk markedsføring på sociale medier

Outsource udviklede en strategi for organic social, der inkluderede målrettet og relevant content, flittige opdateringer, konkurrencer og tilbud på Facebook og Instagram. Denne tilgang resulterede i en bemærkelsesværdig stigning på 315,59% i salget. Ved at levere engagerende indhold og holde en aktiv tilstedeværelse på sociale medieplatforme lykkedes det at tiltrække og fastholde en større kundebase.

Professionelt indhold, segmentering og succes på paid social

Med en dedikeret tilgang til paid social formåede Outsource at opnå en imponerende stigning på 404,37% i salget på Meta (Facebook og Instagram). Dette blev opnået ved hjælp af professionelt og relevant indhold, splittestning af målgrupper og copywriting. Ved at optimere annoncerne og nå ud til de rette målgrupper på de rigtige platforme blev der opnået en betydelig vækst i salget.

Automatiseret succes: Total Rents salgsboom gennem email marketing og automation

Outsource udarbejdede en effektiv email marketing-strategi for Total Rent. Der blev oprettet introtilbud, tabt krav flow og winback flow, og der blev udført regelmæssige mailkampagner med tilbud og nyheder. Samtidig blev der implementeret automatisering for at øge interaktionen med de tilmeldte subscribers. Denne tilgang resulterede i en forbedret kundeloyalitet og øget engagement.

Boost af Total Rents branding og troværdighed gennem omhyggeligt udvalgt indhold

Outsource, det digitale performance bureau, blev en uvurderlig samarbejdspartner for Total Rent i udviklingen af en omfattende content-strategi. Fra start til slut var Outsource involveret i brainstorming, idégenerering, optagelser og klipning, der sikrede et professionelt og engagerende indhold til Total Rent.

Gennem en grundig research og forståelse af Total Rents målgruppe formåede Outsource at skabe indhold, der øgede kendskabsgraden og styrkede Total Rents branding. Billeder og videoer blev nøje udvalgt og skabt for at appellere til den primære målgruppe og demonstrere Total Rents ekspertise inden for rengøring.

Produktvideoer blev udviklet for at give potentielle kunder en visuel og informativ præsentation af Total Rents rengøringsløsninger. Illustrationer blev brugt til at forklare og guide kunderne i brugen af produkterne. Rådgivning omkring produkter blev også tilføjet for at give værdifuld indsigt og hjælpe kunderne med at træffe velinformerede valg.

En vigtig del af content-strategien var at inkorporere kundeanmeldelser, der skabte troværdighed og tillid blandt potentielle kunder. Disse anmeldelser blev præsenteret på en autentisk og gennemsigtig måde for at vise Total Rents pålidelighed og kundetilfredshed.

Gennem fokuseret branding og formidling af virksomhedens historie var Outsource med til at skabe en stærk forbindelse mellem Total Rent og deres kunder. Det professionelle indhold blev distribueret gennem forskellige kanaler og bidrog til øget synlighed og troværdighed for Total Rent.

Outsource viste sig som en dedikeret partner og bidrog til at styrke Total Rents position på markedet gennem en omfattende content-strategi, der satte fokus på professionelt indhold, branding og troværdighed. Resultatet var en forbedret kundetilslutning, øget kendskabsgrad og en solid platform for vækst for Total Rent.

Fra stor til større: Outsource optimerer Total Rents Google Ads og øger salget med 19,14%

Da Outsource overtog Total Rent som kunde og fandt ud af, at annoncering gennem Google Ads var deres klart største indtægtskilde med et allerede stort budget. Selv små optimeringer kunne have store indvirkninger på resultaterne. Outsource udviklede en målrettet paid search-strategi, der fokuserede på at maksimere Total Rents annonceresultater og øge onlinesalget.

En vigtig del af strategien var at optimere datafeeds, hvilket sikrede, at Total Rents produkter og information blev præsenteret på en optimal måde i annoncerne. Samtidig blev der lagt vægt på at skabe professionelt indhold, der tiltrak og engagerede målgruppen.

Gennem en omfattende splittestning af kopier, annoncer, søgeord, målgrupper og annonceformater kunne Outsource finjustere annoncerne for at opnå de bedste resultater. Dette resulterede i en imponerende stigning på 19,14% i Total Rents online salg.

Desuden blev Return on Ad Spend (ROAS) øget med 11,27% på kontoniveau, hvilket indikerer den effektivitet, annoncerne opnåede. Konverteringsraten steg med 4,4%, og omkostningen pr. konvertering blev reduceret med 25,83%, hvilket bekræfter den positive indvirkning af Outsources optimeringsarbejde.

Outsource tog Total Rent til nye højder inden for paid search-marketing, og deres strategiske tilgang, dataoptimering og brug af professionelt indhold var afgørende for at skabe en stærkere brandoplevelse, øge salget og positionere Total Rent som en af de førende aktører i deres branche.

Slutord

Gennem en omnichannel marketingstrategi, der kombinerede SEO, organic social, paid social, email marketing, content og paid search, lykkedes det Outsource at skabe markant vækst for Total Rent. Ved at implementere effektive metoder inden for hver kanal og optimere indhold, annoncer og kampagner lykkedes det at øge Total Rents synlighed, generere flere kvalificerede leads og forbedre salget markant.

SEO bidrog til en betydelig stigning i organiske salg og øget synlighed i søgemaskinerne. Organic social og paid social hjalp med at skabe engagement, øge antallet af følgere og omsætning gennem relevant og målrettet indhold. Email marketing blev automatiseret og personaliseret for at forbedre interaktionen med abonnenter og øge loyaliteten. Content-strategien hjalp med at skabe en stærkere forbindelse med kunderne og etablerede Total Rent som en pålidelig og troværdig virksomhed. Endelig bidrog paid search til øget synlighed, flere konverteringer og forbedret ROAS.

Outsource spillede en afgørende rolle i at udvikle og eksekvere denne omnichannel marketingstrategi. Deres ekspertise inden for hver kanal og deres evne til at optimere og teste forskellige elementer var afgørende for den imponerende vækst, som Total Rent opnåede.

Denne case viser vigtigheden af en integreret og holistisk tilgang til markedsføring, hvor flere kanaler arbejder i harmoni for at opnå de ønskede resultater. Ved at udnytte styrken og potentialet i hver kanal og tilpasse strategien til Total Rents behov lykkedes det Outsource at levere en succesfuld vækststrategi, der førte til øget synlighed, større kundebase og forbedret omsætning for Total Rent.

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Outsource, så er du mere end velkommen til at tage fat i vores Ads-specialist Emil Sohn. Han vil fortælle dig mere omkring, hvad Outsource kan gøre for dig og din virksomhed gennem en omnichannel tilgang til markedsføring. 

Emil Sohn

Client Manager

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.