SoMe Praktikant hos Outsource

SoMe praktikant hos Outsource

Magnus Rønberg startede 5/1 2023 som SoMe Praktikant hos Outsource.
“Jeg har været praktikant i SoMe afdelingen hos Outsource siden begyndelsen af januar. Til dagligt studerer jeg til markedsføringsøkonom på Erhvervsakademiet i Aarhus, hvor jeg er i gang med 4. semester.

Jeg fandt Outsource på nettet og så, at de søgte en praktikant til deres SoMe afdeling. Det virkede som en god arbejdsplads og et praktikophold med spændende og lærerige opgaver og med mulighed for at jeg kunne udvikle mig og blive klogere inden for digital markedsføring. Praktikopholdet har helt sikkert levet op til mine forventninger. 

Jeg havde via min uddannelse stiftet bekendtskab til digital markedsføring inden mit praktikophold, men det at få hands-on erfaring fra den virkelige verden hos Outsource har gjort mig meget klogere og givet mig en god indsigt i den digitale verden. 

Mine opgaver er bl.a. at lave organiske opslag på Facebook og Instagram for kunder samt håndtere kunders annoncer på selvsamme medier. 

Læringskurven har været stejl siden jeg begyndte mit praktikophold og jeg har bl.a. erfaret hvordan man laver fængende grafikker & tekster, hvordan man professionelt eksekverer og håndterer markedsføring på sociale medier, samt hvordan man aflæser data med henblik på at forbedre sin markedsføringsindsats.

Derudover har jeg været med til møder med kunder, som enten har skulle sætte gang i deres online markedsføring eller blot have diskuteret og planlagt deres SoMe strategi fremadrettet.  

Det har alt i alt været et sjovt, spændende og lærerigt praktikophold hidtil, hvor der altid har været mulighed for at spare med specialister i digital marketing”. 

 
Magnus Rønberg, markedsføringsøkonom studerende

Skal du være praktikant hos Outsource til sommer?

Vi leder efter dygtige praktikanter til opstart i august 2023. Læs mere og ansøg lige her.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.