Outsource støtter op om LittleBigHelps arbejde i Indien med ny hjemmeside

Ikke alle lever under de ligeværdige og andererkendende forhold, vi kender til i Danmark. I Indien kæmper mange for en værdig fremtid. Hos organisationen LittleBigHelp arbejder 92 ildsjæle for at gøre op med dette, og det vil vi hos Outsource gerne støtte op om.

LittleBigHelp arbejder primært i og omkring Kolkata, Indien, hvor de driver børnehjem, community centers, skills development projekter, awareness briefings samt computertræning. Her arbejder de med at forbedre forholdene for kvinder og børn, og giver dem muligheden for at kunne klare sig videre ude i verden.

OutsourceDK støtter op om LittleBigHelps hårde arbejde, ved at hjælpe organisationen med at sprede det gode budskab gennem en flot og professionel hjemmeside. Vi har designet en hjemmeside, som passer med LittleBigHelps ønkser, og stemmer overens med deres identitet og mål. Er du interesseret i at få lavet en ny hjemmeside? Så tøv ikke med at tage fat i os, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig!

Outsource’s hjælp er fuldstændig fantastisk, for det betyder jo at vi kan bruge endnu flere midler til vores projekter, og vi får en hjemmeside som vi regner med, kommer til at hjælpe os til endnu flere donationer, og vi kan fortælle om vores arbejde på en endnu bedre måde. Det er en kæmpe hjælp for os.
Rachel Ploug Kahlke
Projekt Assistent
Mariam Hamad

Web developer 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.