Outsource sikrer vækst hos Munch Auto

Outsource har stået for al digital markedsføring af Munch Auto siden november 2020. Samarbejdet har siden starten 2021, sikret Munch Auto en stigende trafik og konvertering på deres hjemmeside.
0 %
Stigning i trafik ind til sitet
0 %
Stigning i henvendelser og bookinger
0 %
Stigning i omsætning

Intro

Oliver Munch startede sit eget autoværksted tilbage i 2018, hvor han har specialiseret sig i service og reparation af biler. I forbindelse med stiftelsen af hans virksomhed kontaktede han Outsource. Vi foretog først nogle indledende analyser og etablerede herefter et møde med Oliver. På baggrund af vores undersøgelser samt vores erfaringer inden for branchen, aftalte vi et samarbejde, hvor Outsource skulle varetage værkstedets annoncering og SEO fremadrettet. Derudover skulle Outsource også designe en helt ny hjemmeside til autoværkstedet.

Opgaven

Vores primære opgave var her at øge hjemmesidens trafik og konverteringer i forbindelse med henvendelser og tidsbestilling. Det var et grundvilkår for vores arbejde, at der inden for automekanikerbranchen er en høj grad af konkurrence. Derfor var det essentielt, at vores forløb fik værkstedets hjemmeside til at skille sig ud fra mængden. Vi sammensatte en strategi, der ville sikre, at hjemmesiden blev synlig i et yderst konkurrencepræget marked.

Eksekvering

Og hvordan gjorde vi så alt dette? Som første led i vores plan lagde vi en strategi for værkstedets online markedsføring, SEO og hjemmeside. Målet var at skabe synergi mellem de forskellige aspekter og derved levere tydelige resultater på de ønskede parametre. Kort efter indgåelsen af aftalen var vi ude ved Munch Auto for at skyde videoer og fotos til videre brug på sitet og i markedsføringen. Det var af afgørende betydning, at hjemmesiden fremstår professionel og brugervenlig for kunderne. Af denne årsag har vi også tilføjet en chatfunktion til sitet, der gør det lettere for kunderne at tage kontakt til værkstedet. Desuden har vi optimeret både inden for Google Ads og SEO, hvor der er lavet en sammensætning af forskellige typer annoncering på diverse medier samt Googles egen platform. Vi er opmærksomme på, at SEO-optimering er en langvarig proces, og derfor inkorporerer vi løbende nye nøgleord og fraser som en del af vores ydelse.

Resultatet

Resultatet af vores samarbejde er, at et stigende antal kunder henvender sig på både telefon, chat, mail og ved direkte tidsbestilling. Derudover har et stort antal kunder benyttet sig af muligheden for at anmelde Munch Auto på Trustpilot, hvor de i skrivende stund har 267 anmeldelser og en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner.

Munch Auto siger selv:

Jeg har haft en tidligere forhandling med SEO og Ads, som desværre lukkede og slukkede. Efterfølgende er jeg blevet op ringet af flere markedsføringsvirksomheder. Dog uden interesse! I dette tilfælde fandt jeg selv Outsource og fik igangsat et møde, og det var lovende! Michael fik igangsat et kanont samarbejde, vi aftalte SEO og Ads, og der har været yderst fremragende. Outsource teamet har hjulpet mig rigtig langt og jeg tænker samarbejdet mellem min virksomhed og Outsource eksisterer fremadrettet. Så drenge. 5 stjerner herfra og tusind tak for den kanon opbakning med markedsføring. 

I gør det sgu godt! Så jeg er yderst tilfreds herfra! “

Outsource kan også hjælpe dig!

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Outsource, så er du velkommen til at kontakte os, og tage fat i Viktor, vores Ads-specialist. Han vil mere end gerne fortælle hvad vi kan gøre for din virksomhed gennem Google Ads, samt svare på de spørgsmål der nu skulle være.

Helena Witte

SoMe Specialist

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.