Outsource sikrer LandboGruppen organisk vækst

Outsource har stået for SEO optimeringen af LandboGruppen.dk siden 2018. Med dette samarbejde har det lykkedes Outsource, at sikre LandboGruppen en markant stigning af deres organiske placering, eksponering og trafik.
0 %
Forøgelse i månedlige organiske eksponeringer
0 %
Stigning af søgeord i top 3
0 %
Stigning i månedlig klik

Baggrund

Landbogruppen er en gruppe af mæglere, som har specialiseret sig indenfor landbrug og landejendomme. Da vi indledte samarbejdet med dem, var de allerede landsdækkende på fysisk plan men havde et stort ønske om også at være landsdækkende digitalt. På baggrund af dette aftalte vi et samarbejde, hvor vi siden 2018 har stået for deres SEO-behov. Hos Outsource har vi hjulpet Landbogruppen med at blive mere synlige på Google.

Opgaven

Vi skulle, i tæt samarbejde med Landbogruppen, opbygge organisk placering på Google, hvilket er essentielt for at skabe naturlig, organisk trafik. Vi havde en klar strategi, som vi fulgte for at skabe de ønskede resultater for Landbogruppen.

Eksekvering

Vi startede med at lave en grundig analyse af Landbogruppens website og i samarbejde med dem finde frem til, hvilke søgeord de ville prioritere at rangere højt på. Efterfølgende gik vi gang med at udføre en udvidet analyse af markedet og undersøge hvilke ord, der var mest konkurrence omkring. Kerneopgaven var at finde frem til præcis den strategi, som gav det bedste resultat for Landbogruppen ved at sørge for, at deres hjemmeside blev mere synlig end konkurrenternes. Herefter gik vi i gang med at få de udvalgte ord ind på hjemmesiden, så den ville begynde at stige på Google. Vi arbejdede fokuseret på at få så meget relevant indhold ind på hjemmesiden som muligt. Dette blev gjort ved hjælp af nye tekster til hjemmesiden, metatitler og beskrivelser. En vigtig betingelse for vores arbejde var, at det ikke blev en opdelt proces, men at der hele tiden blev opdateret i overensstemmelse med Googles standarder. Vi sørgede at holde øje med, hvordan volumen ændrede sig for de forskellige søgeord og derefter at opdatere ordene løbende. Gennem hele samarbejdet arbejdede Outsource aktivt på at sørge for, at Landbogruppen ville få det maksimale ud af forløbet.

Resultatet

Siden 2018 har vi med vores SEO-arbejde skabt gode resultater til Landbogruppen. Der var fra start fokus på at få Landbogruppen til at rangere højere på Google og på at få en stigning af organisk trafik ind på hjemmesiden. I dag kan vi konkludere, at deres organiske placering er steget side om side med graden af eksponering og trafik på hjemmesiden. Det er altså lykkedes Outsource at skabe fremragende resultater på baggrund af en langsigtet og veludført SEO-strategi.

Vores samarbejde har resulteret i

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Outsource, så er du mere end velkommen til at tage fat i vores SEO-specialist Magnus Rønnest Nielsen. Han vil fortælle dig mere omkring, hvad Outsource kan gøre for dig og din virksomhed gennem SEO. 

Jesper Wiveson Nielsen

SEO Specialist

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.