Outsource sikrer stigende eksponering og omsætning hos Gadgethuset

Outsource har i samarbejde med Gadgethuset, omlagt deres online markedsføringsstrategi. Dette har resulteret i en forbedring af deres ROAS, en voksende omsætning og et langt højere antal eksponeringer.
0
Eksponeringer for vores annoncering på Google Ads
0 %
Stigning i omsætning
0 %
ROAS

Indledning

Gadgethuset er en webshop, som forhandler en lang række produkter indenfor hobby, gadgets og elektronik. De eksisterer udelukkende som webshop og har haft vanskeligheder med at opnå deres målsætning for omsætningen af deres produkter. Derfor tog de kontakt til Outsource. Vi lagde ud med at lave en analyse af deres potentiale og deres muligheder inden for markedsføring. Som følge af vores undersøgelser konkluderede vi, at Gadgethuset ville have mest gavn af markedsføring via annonceringer på diverse online medier. Derfor indgik vi en aftale om, at Outsource fremadrettet ville stå for deres online markedsføring på Google Ads.

Opgaven

Målsætningen var at øge deres omsætning på samtlige produktgrupper. På baggrund af den indledende analyse vidste vi, at webshoppens online tilstedeværelse var lille. Opgaven var derfor indledningsvist at skabe øget eksponering og opmærksomhed omkring deres website. Dette var en lidt større opgave, der omfattede deres brand, de forskellige produktkategorier på diverse medier samt optimering af op-salgsmuligheder.

Eksekvering

Og hvordan løste Outsource så denne opgave? Allerede dagen efter indgåelsen af aftalen, begyndte vi at udforme en markedsføringsstrategi til Gadgethuset. Gennem god dialog med virksomheden blev vi enige om en retning og lagde det nødvendige budget for realiseringen af deres mål. Vores strategi byggede på en sammensætning af flere forskellige annonceformer. Indledningsvis arbejdede vi med Search-kampagner på de af Gadgethusets produkter, som var særligt interessante i forhold til søgevolumen og dækningsgrad. Derefter opsatte vi søgeannoncer til de forskellige produktkategorier inklusiv dertilhørende shoppingannoncer. Til sidst supplerede vi annoncestrategien med Display-annoncer på Googles displaynetværk. Dette gjorde vi med det formål at brande virksomheden samt at eksponere shoppens produkter og generere mere trafik til hjemmesiden. På trods af at Gadgethuset er en del af et yderst konkurrencepræget marked, har deres udvalg af særlige hobbyprodukter stået for en stor del af virksomhedens omsætning igennem Google Shopping. Derudover har der været stor optimering i form af budjusteringer, remarketing og segmentering, som på sigt har gjort Google Ads annoncerne til en yderst lukrativ forretning for Gadgethuset.

Resultater

Outsource formåede hurtigt at ramme rigtigt med annonceringen og nåede allerede efter et par måneder ROAS 10 på Google Ads budgettet. Herudover har vi skaleret omsætningen uden at gå på kompromis med dækningsgraden fra annoncebudgettet. Resultaterne for omsætningen stiger løbende, og jo mere data vi får at arbejde med – jo bedre bliver resultaterne. Dette er et godt eksempel på veludført Google Ads arbejde for en E-commerce forretning, hvis salg afhænger meget af de forskellige onlinekanaler.

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Outsource, så er du mere end velkommen til at tage fat i vores Ads-specialist Viktor Kaarup. Han vil fortælle dig mere omkring, hvad Outsource kan gøre for dig og din virksomhed gennem Google Ads. 

Helena Witte

SoMe Specialist

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dette website bruger cookies, for at give dig den bedste brugeroplevelse.